Sådan sikrer man sig en sund frokostordning til den rigtige pris

sund frokost

Sundhed er en af de helt store trends i disse år, og det er ikke uden grund. Der er nemlig mange fordele ved at være sund, både i det større og mindre perspektiv. Sunde mennesker er gladere, mere produktive og mindre syge. Derfor er det ikke underligt, at mange virksomheder også har taget ideen om ekstra sundhed til sig. Der findes mange måder, hvorpå virksomheder forsøger at gøre sundhed til en naturlig del af deres medarbejderes hverdag. Og en af dem er ved at sørge for en sund frokostordning. Med en sund frokostordning er man nemlig sikret en både lækker og sund frokost hver eneste dag. Vil man som virksomhed tage den nemme vej til sundere medarbejdere, så er en sund frokostordning det rigtige valg.

Få sund frokost leveret til døren

Den sunde frokost er altså et populært valg i virksomheder, der gerne vil gøre noget godt for deres medarbejdere. Sund mad tager dog ofte lidt mere tid og kreativitet at forberede. Derfor er det rart, at man kan vælge en sund frokostordning. Med en sund frokostordning er man sikker på, at der bliver sat en lækker, varieret og sund menu på bordet hver dag, uden at man skal bruge kræfter eller energi på at sørge for det. Med en frokostordning er man sikker på, at hverken den enkelte medarbejder eller andre i virksomheden skal spilde tid på at sørge for frokost. Også hvis man som virksomhed ikke har nogen kantine i bygningen eller i nærheden, så er en sund frokostordning den oplagte genvej til en lækker og sund frokost hver eneste dag. Det gør det nemt at sikre en velfungerende og sund arbejdsplads.

Mange fordele ved sundhed

Som sagt er der mange vigtige fordele ved at fokusere på sundhed, hvilket nok er grunden til den store hype omkring det. Sundhed handler om at give kroppen den næring og bevægelse, som den har brug for og er bygget til. Hvis man spiser en sund frokost hver dag, vil man uden tvivl mærke, hvordan ens velvære stiger og ændrer sig. Hvor en usund frokost kan ligge tungt i maven og gøre en træt, giver en sund frokost energi til resten af dagen. Får både kroppen og hjernen den rette næring, vil man have nemmere ved at lære nye ting, koncentrere sig og være produktiv på arbejdspladsen. Men det kommer også en selv til gode, da man vil føle, at man har mere overskud og er bedre til det, man laver. Derfor er der mange fordele ved sund frokost, som kommer alle parter til gode.

En sund frokostordning er en investering

Fra virksomhedens side er der også rigelig grund til at vælge en sund frokostordning. Det kan nemlig anses som værende en investering fra virksomhedens side af flere årsager. Den øgede produktivitet, som er beskrevet i ovenstående afsnit, er der naturligvis noget, som kommer virksomheden til gode. Kan man få mere ud af de medarbejdere, som allerede er ansat, vil det give et øget overskud på bundlinjen. Samtidig vil en sund frokostordning være med til at styrke immunforsvaret hos alle de ansatte. Det mindsker risikoen for, at der kommer sygdomme ind på kontoret og lægger alle ned. Man kan derfor sige, at en sund frokost kan være med til at minimere antallet af sygedage, hvilket virkelig kan ses på bundlinjen. Derfor kan en sund frokostordning fra virksomhedens side anses som værende en investering.

Få en god frokostordning pris på sund mad

Mange tænker, at sund mad skal være dyrt. Hvis man bor i en af de større byer som fx København, vil man ofte se, at man skal betale mere, hvis man går på de sunde cafeer. Heldigvis behøver det ikke være dyrt at få en sund frokostordning i København. Man kan sagtens finde en sund frokostordning til en yderst fornuftig pris, hvis man blot undersøger markedet en lille smule. Der er naturligvis forskel på, hvor god en frokostordning pris man får, alt efter hvilken leverandør, man vælger. Derfor bør man indhente flere forskellige tilbud på en sund frokostordning i København og sammenligne dem, hvis man vil være sikker på at få den bedste frokostordning pris på markedet. Gør man det, er man sikker på, at man kan få en sund frokostordning, uden at det skal koste en formue.

Hvordan er skattereglerne om frokostordninger?

Mange virksomheder er interesserede i at vide, hvordan skattereglerne med frokostordninger er. Hvis man kender til frokostordning skatteregler, kan det nemlig blive en afgørende besparelse for virksomheden. SKAT har nemlig fastlagt nogle regler for, hvor meget medarbejderne skal betale i egenbetaling, før man trække frokosten fra i skat. Disse satser ligger på henholdsvis 15 kr. og 20 kr., alt efter om der er inkluderet drikkevarer i ordningen eller ej. Overholdes disse satser, kan man som virksomhed trække den sunde frokostordning fra i skat. Det er derfor vigtigt at kende til de gældende frokostordning skatteregler, hvis man vil spare flest muligt penge på sin nye og sunde frokost.

Indhent flere tilbud på en sund frokost

Hvis du som virksomhed vil være sikker på at få en sund frokostordning til den helt rigtige pris, så bør man undersøge markedet og dets muligheder. Da der er stor efterspørgsel på sund frokost, er der også mange udbydere at vælge imellem. Så hvorfor ikke benytte sig af det? Via frokostordninger.dk kan du indhente tre tilbud på sunde frokostordninger. Ved at bruge frokostordninger.dk er du sikker på, at du får den rigtige sunde frokostordning og ikke mindst til den rigtige pris. Derfor er det et godt sted at starte, hvis man som virksomhed vil have en god, lækker og sund frokostordning.