Har du dårligt syn? Det kan klares med en øjenoperation

Øjenoperation

Der er flere og flere danskere, der får dårligt syn. Før i tiden skete det mest for ældre mennesker, men i dag er der også flere unge og børn, der har problemer med øjnene. Det skyldes, at vi i dag bruger mere tid med øjnene på skærmen, hvilket skader øjet, især i de unge år. Samtidig har vi i dag briller og kontaktlinser som hjælp til dem, der har dårligt syn. Derfor sker der ikke samme ”naturlige udvælgelse” som hos vores forfædre, og derfor bliver gener med dårligt syn ikke sorteret fra. Det er også ret tydeligt i gadebilledet, at mange mennesker i alle aldre går med briller til hverdag. Men er man en af dem, der synes briller og kontaktlinser er generende, kan man overveje en øjenoperation.

Slip for briller og kontaktlinser

I dag er der langt bedre muligheder end tidligere for dem, der har dårligt syn. Først og fremmest findes der briller i mange designs til både børn og voksne, så det er muligt at finde briller, der klæder ens ansigt godt. Dog er briller ikke særligt praktiske, hvis man skal dyrke sport eller lignende. Her har kontaktlinserne været en banebrydende opfindelse, da det giver muligheden for at ”sætte brillen ind i øjet”. Kontaktlinser er nemme at arbejde med, når man først har vænnet sig til dem, og når de først sidder i, kan man ikke mærke dem. Dog er der nogle øjne, der ikke kan tåle kontaktlinserne. I dette tilfælde kan det være rart at få en øjenoperation, der gør, at man slipper for briller og kontaktlinser permanent. Så er man også færdig med at skulle bekymre sig om, at man skal have briller og kontaktlinser med alle steder, man tager hen.

En øjenoperation giver dig dit gode syn tilbage

I takt med at man er blevet bedre med både briller og kontaktlinser, er der også sket store fremskridt inden for øjenoperationer. Lægevidenskaben er et felt, der hele tiden bliver udviklet på, og det gælder også for området med øjne. Man bliver hele tiden bedre til at operere sig frem til et bedre syn, hvilket også indebærer, at risikoen ved en øjenoperation hele tiden bliver mindre. I dag er det muligt at operere øjet ved hjælp af en laser, hvilket minimerer de risici, der ellers er forbundet med operationen. Det har altså aldrig været nemmere at få et godt syn og slippe for både kontaktlinser og briller, end det er nu. Faktisk er man blevet så god med øjenoperationer, at man tilbyder gratis operationer til dem, hvis syn er meget dårligt. Hvis du er træt af dit dårlige syn og ønsker at slippe for briller og kontaktlinser, er en øjenoperation derfor en mulighed, der er værd at overveje.

Lad kirurgisk øjenlæge Peter Brincker operere dine øjne

Ved at vælge en øjenlæge med mange års erfaring til at udføre din øjenoperation, er du mere sikker på et tilfredsstillende resultat. Øjenlæge Peter Brincker er uddannet inden for faget og har tidligere haft sin daglige gang på Frederiksberg Hospital og Rigshospitalet. I dag har han sin egen praksis i Charlottenlund, hvor han blandt andet udfører kirurgiske øjenoperationer. Den store erfaring gør, at han ved, hvad han gør, når han tilbyder sine kunder et bedre syn og en hverdag uden kontaktlinser og briller. Han er derfor et godt valg, hvis man overvejer at få udført en øjenoperation, så man kan få sit gode og skarpe syn igen. På hans hjemmeside kan man finde meget mere information om proceduren ved en øjenoperation med laser.