Er det på tide, at I investerer i en frokostordning?

Hvad skal der til, før man får en god arbejdsplads? Det er der formegentlig lige så mange svar på, som der er muligheder. Det er meget individuelt, hvad der kendetegner et godt sted at arbejde. For nogle er det kollegaerne, for nogle en dygtig chef, for nogle de faste personalegoder som eksempelvis en frokostordning. Og for de fleste er det formegentlig en kombination af det hele.

Der er hvert fald ingen tvivl om, at det er værd at bruge tid på. En god arbejdsplads er afgørende på dagens arbejdsmarked, hvor folk hyppigt skifter ét job ud med et andet. Så hvordan kan du forbedre forholdene på din arbejdsplads?

Personalegoder, som rent faktisk gør en forskel

Hvis du selv skulle udvælge et par personalegoder, som rent faktisk ville gøre en forskel, hvad ville det så være? De menneskelige relationer og værdier sammen med lønnen er nok de punkter, der typisk fylder aller mest. Men det er samtidig de steder, som kan være svære at rykke på. Lad os sige, at du har medarbejdere, der ikke enes. Man kan ikke tvinge folk til at synes godt om hinanden, men man kan selvfølgelig godt initiere sociale tiltag.

En frokostordning som personalegode er én af de ting, som også kan gøre en forskel for medarbejderne. Det er ikke nødvendigvis det, som maker eller breaker en jobaftale. Men hvis du står mellem to jobs, der er lige gode, så kan en frokostordning gøre udfaldet. Derudover er det selvfølgelig et stort plus for dine nuværende medarbejdere. Fast frokost på arbejdspladsen er med til at frigive mere tid derhjemme til den enkelte. Det er samtidigt et tidspunkt på dagen, som samler folk socialt.

Arbejdsplads i København eller Århus?

Hvis din virksomhed holder til i en af de største byer i Danmark, København og Århus, så kan du med fordel bruge en frokostudbyder. Det kan lette arbejdet utroligt meget, hvis du ikke selv gider bruge tid på at indhente tilbud og kigge adskillige menuer igennem. Der er rigtig mange frokostudbydere i de store byer, så hvis jeres virksomheder holder til her, vil du nemt kunne finde både århusiansk og københavnsk frokostordning.

Det er særligt i de store byer, hvor der er konkurrence med at tiltrække gode kandidater til firmaet. En frokostordning kan derfor være ét skridt på vejen i forhold til at skabe en tiltalende arbejdsplads.