Med silikonebryster får du den barm, du drømmer om

Det er faktisk mange danske kvinder, der er utilfredse med deres naturlige bryster. Intet mindre end hver 3. kvinde er utilfreds med sine bryster og ville gerne kunne ændre noget ved dem. Derfor er det ikke underligt, at silikonebryster er så populært. Med silikonebryster er det nemlig blevet muligt at få lige præcis de bryster, som man går og drømmer om. Hvis man oplever mindre social lyst og formindsket selvværd, fordi man ikke er glad for sine bryster, er det at få silikonebryster altså en oplagt løsning. Ikke mindst fordi det i dag er langt sikrere at få lavet silikonebryster, end det var tilfældet for blot 5-10 år siden. Der er altså mange gode grunde til at få lavet silikonebryster, især hvis usikkerheden omkring ens naturlige barm er noget, der fylder i hverdagen.

Løsningen på mange problemer

Silikonebryster er løsningen på de fleste problemer, man kan have med sine bryster. Det kan nemlig både være størrelsen, formen, brystvorten eller placeringen, som man er utilfreds med. Med silikonebryster får man så at sige mulighed for at ”designe” sine bryster, så man kan blive fri for en eller flere ting, som man er utilfreds med. Det er altså ved hjælp af silikonebryster, at man kan komme sine problemer til livs og få de bryster, man drømmer om. Det at få silikonebryster kan altså medføre, at man bliver glad, hver gang man ser sig i spejlet. Mange, der får lavet deres bryster, oplever også, at de bliver mere sociale og er mere tilpasse i deres egen krop. Hvis man er usikker omkring sine bryster, er det at få lavet silikonebryster altså en god løsning.

Mere sikkert at få lavet bryster i dag

Mange tøver med at få lavet silikonebryster, fordi de er bange for resultatet, hvis operationen nu går galt. Da man har med kirurgi at gøre, og man er inde at rode med kroppen, kan man aldrig helt frasige sig visse risici. Men det skal dog understreges, at det i dag er meget sikrere at få lavet silikonebryster, end det var tilfældet for blot nogle få år siden. Det er et område, der hele tiden bliver udviklet på, og derfor kan man i dag være mere sikker på et godt resultat med sine silikonebryster. Så længe man vælger at få lavet sine silikonebryster på et respektabelt og erfarent privathospital, er sandsynligheden for komplikationer senere hen ganske lille. Når man holder det op mod, hvor ødelæggende det kan være at være utilfreds med sin egen krop, er det at få lavet silikonebryster helt afgjort det værd.

AK Nygart er eksperter

Hvis du vil have flotte silikonebryster og et trygt forløb, skal du vælge at få dem lavet hos AK Nygart. Nygart Privathospital er nemlig blandt de førende inden for silikonebryster, og det har de været i mange år. Faktisk laver de hvert år intet mindre end 1.000 nye silikonebryster, hvilket svarer til ca. halvdelen af det samlede antal operationer i Danmark. De er nu blevet opkøbt af det svenske Akademikliniken. Det var stifteren af Akademikliniken, der opfandt den første matematiske metode til at lave perfekte silikonebryster. Derfor kan du være sikker på, at du får det bedst mulige resultat, når du vælger AK Nygart. Her kan du nemlig nyde godt af de to privathospitalers samlede ekspertise. Har du overvejet silikonebryster, er det altså en mulighed, der er værd at se nærmere på.

Tag til gratis forundersøgelse

Hos AK Nygart er der ikke kun fokus på, at du skal have flotte og gode silikonebryster. Det er også vigtigt, at du føler dig tryg i forløbet fra start til slut. Derfor starter de alle forløb med silikonebryster med en helt gratis forundersøgelse. Her får du mulighed for at tale med en erfaren kirurg, der kan hjælpe dig med at få svar på, hvordan silikonebryster kan gøre en forskel for dig. En kirurg har nemlig en anden viden og kendskab til området, der gør, at vedkommende kan give dig meget mere og nyttig information. Hvis du gerne vil vide, hvordan dit forløb med silikonebryster kan se ud, er det altså et godt sted at starte. Du kan bestille tid til en gratis forundersøgelse på deres hjemmeside, hvor der også er masser af god information om silikonebryster at finde.