Nygart – ikke kun specialister i brystoperationer

Psst… Har du hørt om AK Nygart. Skønhedsklinikken, der var blandt de første til at tilbyde permanent hårfjerning, IPL hudforyngelse, filler-, Botox- og laserbehandling i Danmark, og som ikke mindst i dag foretager ca. 1.000 kosmetiske brystoperationer årligt.

Klinikken er uden tvivl det sikre valg, hvis du overvejer en skønhedsbehandling, for den har erfaringen såvel som ekspertisen til behandlinger som fx permanent hårfjerning, læbeforstørrelse og rynkereduktion. Og til de større indgreb som brystforstørrelse og bodylift. Med andre ord: Nygart Privathospital råder over nogle af landets allerdygtigste og mest erfarne behandlere inden for kosmetiske behandlinger, og de har over 15 års erfaring inden for blandt andet læbeforstørrelse og rynkereduktion. Hos privatklinikken ved de, hvad vi laver – og det skaber tryghed for dig.

Stor ekspertise og erfaring

AK Nygarts ekspertise, erfaring og indstilling er den bedste sikkerhed, du kan få, når du søger en kosmetisk klinik. For er der noget, klinikken ved, så er det, at det handler om DIN krop, DIT velvære og ofte også DIT selvværd. Af netop denne grund møder personalet dig med fuld respekt for dine ønsker.

Hos Nygart er teamet tværfagligt, og det favner både sygeplejersker, operationslæger, kosmetologer, narkoselæger og administrative medarbejdere. Klinikken repræsenterer utallige års erfaring inden for de forskellige specialer.

De årlige 1.000 brystoperationer giver ny harmoni, både udvendigt og indvendigt hos patienterne.

Ikke kun specialister i brystoperationer

Det er forkert at tro, at Nygart kun er specialiseret inden for brystoperationer. Ud over kosmetiske brystoperationer har stedet stor ekspertise inden for blandt andet maveplastik, fedtsugning, ansigtsløft og øjenlågsoperationer. Nygart hjælper dig også med at korrigere ar, der aldrig er blevet pæne, næsoperationer, ører og modermærker.

Klinikkens 15 års erfaring er en stor fordel for dig i dag. Det betyder nemlig, at klinikken er blandt de dygtigste behandlere inden for eksempelvis læbeforstørrelse og rynkereduktion.

Du kommer altså til at mærke forskellen hos AK Nygart. Klinikken gør alt, hvad der står i dens magt, for at skabe en glad hverdag på tværs af allefagligheder. I Nygart har de stor respekt for hinandens specialer, og sammen er målet, at du som patient bliver mødt med et stort overskud – hver gang.

Du er altid velkommen til at ringe, kigge forbi en af klinikkerne eller bestille tid til en personlig forundersøgelse.

Du finder AK Nygart i både Aarhus, Lyngby og centralt i København.

 

nygart

Nygart på de sociale medier

Og ej at forglemme: Nygart er til stede på en lang række sociale medier. Her opdateres der jævnligt fra skønhedsfronten, så du altid kan blive klogere på, hvad der rører sig inden for denne verden, ligesom du får gode kosmetik-tips, der skaber velvære for dig. Det er fx ikke et tilfælde, at klinikken på Facebook har små 17.000 følgere. Der er noget at komme efter, og du kan blive den næste til at få en bid af kagen. Også på Instagram er klinikken MEGET aktiv. Her postes der hyppigt lækre billeder, der viser, hvad klinikken foretager sig, resultater fra operationer og meget mere.

Nygart er også på en lang række andre sociale medier som LinkedIn, Storify, Crunchbase, YouTube, og nårh ja, så har klinikken denne blog, der også giver masser af nyheder og information.

Hertil får Nygart gode anmeldelser på fx Trustpilot og MyLooks. Se fx de fine anmeldelser her.

Læs også om Nygart på Proff, Krak og Min-Mave.