Fenskær Efterskole og job – Et udfordrende arbejde

Fenskær Efterskole job

Hvis du ønsker at arbejde på Fenskær Efterskole med et job som efterskolelære, skal man være indstillet på at jobbet kan være udfordrende, da man skal arbejde med børn med specielle behov og indlæringsbesvær. Netop på grund af børnenes specielle og unikke behov kræver et arbejde på Fenskær Efterskole med job som efterskolelære og kontaktperson ikke både tålmodighed, engagement, tilstedeværelse – men også en god portion empati.

Et job som pedel eller rengørinsassistent på Fenskær Efterskole

Man kan også blive ansat på Fenskær Efterskole med job som pedel, hvor man skal stå for at holde udendørsarealerne rene og pæne samt vedligeholde skolen og fikse de mindre skader og problemer.

Ydermere er der også mulighed for at arbejde på Fenskær Efterskole med job som rengøringsassistent, hvor man har ansvaret for skolens faciliteter og indendørsarealer. Som rengøringsassistent medfølger der ikke noget ansvar omkring eleverne på skolen men det forventes stadig, at man er en del af efterskolens team, og man derfor bidrager til elevernes trivsel, i det omfang det nu er muligt.

Når man arbejder på Fenskær Efterskole med job som pedel eller rengøringsassistent, har man mulighed for at bo på ved skolen. Det samme gør sig gældende, når man på Fenskær Efterskole har et job som underviser.

Et job som kan tilføre medarbejderen værdi

Fenskær Efterskole tilbyder jobs, som er udfordrende og lærerige, og et job som kan tilføre den enkelte medarbejder nogle værdifulde og medmenneskelige værdier, som man kan tage med sig videre i livet.