Råd og vejledning om forsikringer fra Dansk Boligforsikring

Det kan være en jungle at finde rundt i forsikringerne, når man skal købe eller sælge et hus. Derfor har Dansk Boligforsikring samlet en række gode råd og vejledninger til, hvordan du kommer sikkert igennem bolighandlen. Læs dem her

Dansk Boligforsikring, der har eksisteret siden 2002, udbyder ejerskifte- og sælgeransvarsforsikringer i Danmark. Det er ekstremt værdifulde forsikringer, hvis man gerne vil undgå uforudsete økonomiske udgifter forbundet med en bolighandel. Læs Dansk Boligforsikring gode råd her. Det kan nemlig være svært at finde rundt i det hele, hvis man ikke er udlært i forsikringsbranchen.

Råd og vejledning til rapporter, selvrisiko sagsbehandling mm

Du finder gode råd og vejledninger til, hvordan du forstår en tilstandsrapport eller elinstallationsrapport samt hvordan en sagsbehandling foregår. Hertil kan du læse en FAQ, der giver dig svar på de mest almindelige spørgsmål, når det kommer til ejerskifteforsikringer og sælgeransvarsforsikringer. Du kan blandt andet få svar på

  • Hvad er købers ansvar?
  • Hvad koster en ejerskifteforsikring?
  • Hvad dækker en forsikring fra Dansk Boligforsikring?
  • Hvilken forsikring er bedst?

Og meget, meget mere. Forsikringsbranchen er fyldt med mange spørgsmål fra danske boligejere, og der kommer hele tiden ny lovgivning på området. Derfor er det vigtigt at holde sig opdateret med de seneste nyheder.

Få seneste nyheder fra boligmarkedet

Dansk Boligforsikring opdaterer løbende interesserede danskere om boligmarkedet. Nærmere bestemt boligpriser, udvikling og nyeste undersøgelser bliver udgivet på deres hjemmeside. Det er derfor et godt sted for dig at besøge, hvis du gerne vil kende til de seneste trends på markedet, eller gerne vil have indsigt i markedet.

Senest har forsikringsselskabet udgivet artikler om boligstatistikker, indbrud og gode tilbud til boligjægere.