Advokathjælp i København til foreninger og byggeret

Skal man have advokathjælp i København, finder man kompetent rådgivning hos Jens Hessel, der er partner og advokat hos Ret&Råd i København. Jens Hessel er bl.a. ekspert inden for fonde, foreninger og byggeret/entrepriseret.

Kompetent advokathjælp i København hjælp til foreninger og byggeret

Når det kommer til området omkring en advokat til foreninger, er der meget hjælp at hente på området. Der findes som udgangspunkt ikke nogen dansk lovgivning på området, og en advokat til foreninger kan hjælpe med en række grundlæggende retsforbehold mv. Endvidere er foreninger forbundet med omfattende papirarbejde og forhold, hvor stiftelsesdokumenter og forretningsordner mv. kan nævnes blandt nogle af områderne.

Typisk har en forening en generalforsamling og en bestyrelse, og hvis man er usikker omkring nogle områder, kan det være en god ide, at drøfte de forskellige punkter med sin advokat i København.

Jens Hessel har som beskrevet flere specialeområder, og han er også en yderst kompetent advokat inden for byggeret og entrepriseret.

Advokathjælp til byggeret når det er bedst

Når det kommer til byggeret, er der altid mange forhold og regler mv. der skal tages højde for, når der opføres nyt. Byggeret vedrører alt omkring opførelse af erhvervsejendomme, tilbygninger til villaer, større og mindre byggerier samt renoveringsprojekter. Byggeret er et område, hvor man er stillet ved at tage sin advokat i København med ind over sidelinjen, for at sikre, at der er styr på sagerne fra dag et.

Har man spørgsmål omkring byggeret og foreninger mv. er man altid velkommen til at kontakte sin advokat i København – Jens Hessel, der kan yde kompetent rådgivning.