Fenskær Efterskole er på omtal.dk og Google+

Fenskær Efterskole bliver på omtal.dk omtalt som et af de bedste efterskoler i Danmark for børn og unge med samlivsbesvær. Efterskolen hjælper de personer, der har brug for en anderledes skolegang end den traditionelle folkeskole. Derfor er det også et helt andet fokus i hverdagen.

Skolen vægter friluftsliv, socialt samvær og naturlig læring højere end karakterræset og præstationssamfundet, der kan præge andre uddannelsesinstitutioner. Fenskær Efterskole har helt droppet karakterer – skolen mener, at læringen skal foregå uden at sammenligne færdigheder, da man lærer bedst i sit eget tempo.

Fenskær Efterskole er placeret i Jylland – nærmere bestemt Nordvestjylland, hvor der er gode muligheder for at dyrke det danske naturliv. Skolen tager ofte på turer rundt omkring i området, og eleverne kommer derfor ofte ud til Vesterhavet eller skagensområdet.

Fenskær Efterskole bruger Google+ flittigt

Fenskær Efterskole benytter flere sociale medier, og Google+ er et af dem. På siden kan se mange sjove videoer fra Efterskolens dagligdag. Eleverne lægger selv videoerne op, og de er selv med til at indspille flere af dem. Det er en god måde at lære digitale medier på, og det hjælper de elever, der er interesseret i digitale medier, med at forstå og benytte platformen.

Fenskær Efterskoles Google+ profil har været aktiv i flere år. Derfor vil du også finde videoer, der går helt tilbage til 2013. Efterskolen har været aktiv lige siden, og der blive ofte lagt nye videoer op, der viser livet på Fenskær Efterskole.

Skal dine børn på efterskole? Så skal du helt sikkert tjekke siden ud her. Så kan du få en ordentligt indblik i, hvilken type efterskole Fenskær er. Her er der plads til alle.

Fenskær Efterskole holder flere gange om året åbent hus, hvor alle interesserede kan komme forbi og høre mere. Du kan blandt andet møde lærere og undervisere, tidligere og nuværende elever fortælle om hverdagen på efterskolen.